Ce, De ce, Cine si Cum?

Arta presupune Stiinta, insa Stiinta nu intotdeauna Arta. (Andrei Muresanu)

Povestea incepe

MyHomeBrasov este un proiect al Depoului de Arta Urbana, asociatia care de peste 15 ani, in principal prin creatorul ei Dan Oprea, organizeaza si gazduieste evenimente culturale cu implicarea multor si variati artisti cunoscuti.

»Dorim sa cream aici un fel de Agora a orasului, locul unde se intalnesc oameni, locuri si evenimente intr-o uniune creativa si civica.«

Povestea a inceput cu ceva timp in urma cand Dan, un artisan al intilnirilor fericite, a cunsocut-o pe americanca brasoveanca Sarah Vienna. A ascultat cantecul sau despre Brasov si sentimentele profunde pentru noua ei casa, "MY HOME BRASOV". Inspirat de povestea lui Sarah si a celor nu putini "STRAINI" care, veniti de prin toate partile lumii, au simtit ca aici vor sa prinda radacini, si entuziasmat de localnicii care fac orasul sa vibreze, a creionat ideea acestui indraznet proiect.

Visurile noastre

Spațiul cultural modern este unul extrem de dinamic și cu modalități de exprimare nemaîntâlnite în istoria artei. Acest lucru se datorează în special tehnologiei și posibilităților extrem de multe pe care aceasta le oferă artiștilor din orice domeniu. Acest lucru este caracteristic nu numai actului de creație, dar și modului în care este prezentat și promovat acesta.

Scopurile noastre

Poate o sa se creada ca avem ambitii prea mari, ca nu suntem realisti, ca cerem prea mult de la o societate invatata mai mult sa primeasca decat sa ofere. Experienta nostra ne face sa fim increzatori in acest proiect si sa avem certitudinea ca in curand vom demonstra ca Brasovul si locuitorii sai au o convietuire unica in spatiul romanesc.

Metodele noastre

MyHomeBrasov va gazdui imagini si informatii despre toate locurile faine pe care le descoperim, despre toti oamenii speciali pe care ii intalnim, despre organizatiile implicate civic si despre evenimentele valoroase organizate in intregul judet.

Oamenii din poveste

Personajele

Acestia suntem numai cei de acum. Cu trecerea timpului, pe masura ce povestea noastra se deruleaza, speram sa ne vina alaturi si alti indrazneti.

CINE A AVUT IDEEA

Dan

La inceput a fost o idee, careia i-am pus aripi si i-am dat drumul sa zboare prin Brasov. Imi doresc sa ajunga la cat mai multi.

CINE A FACUT STRUCTURA

Carmen

Pentru mine a fost ca o caleasca superba care mergea spre taramul zanelor si in care am sarit fara ezitare imediat ce a aparut in fata mea.

CINE A PUS IN PRACTICA

Bernhard

Venind din Austria ochiul meu proaspat a vazut frumusetea inconstebila a Brasovului. La fel vreau sa o vedem impreuna.