ProvoacaTeMa!

Image 1

Pasiunile mentin spiritul viu si energia la cote creative! Exploreaza lumi noi, dar si ofera abilitatile tale altora.
Ai amanat sau ai renuntat sa incerci diverse activitati ce puteau sa devina pasiune? Simti ca ai vrea sa dai frau libertatii de exprimare si nu stii de unde sa incepi?

Provoaca-Te-Ma iti ofera ocazia sa incerci indemanari noi si sa o alegi pe cea care te pasioneaza. Provoaca-Te-Ma este un proiect Om la Om.

Promitem ca:

  • Ai ocazia sa oferi altora ceea ce tu stii sa faci bine
  • Vei interactiona cu alti profesionisti in foarte variate domenii
  • Vei descoperi detalii care fac diferenta intre superficial si consistent
  • Vei cunoaste oameni fascinanti care si-au gasit vocatia
  • Vei intalni in mediu informal experti recunoscuti in domeniul lor de activitate
  • Vei face parte dintr-o comunitate generoasa si prietenoasa

In aceste schimburi fiecare ofera cunostintele sale celor interesati si primeste la schimb cunostintele partenerilor alesi. La final poti sa ramai cu bucuria intalnirii si incercarii, cu un nou hobby sau cu o colaborare pe termen lung in sistem de TROC, un parteneriat ce nu implica costuri finaciare ci numai umane si de timp.

Image 2

Reguli de participare

Nu exista limite de varsta, de localizare, de mentalitate. Nu conteaza nivelul performantei cat conteaza bucuria, prietenia, relationarea naturala, curiozitatea.

01
Alege ce poti invata

Alegi ce anume poti sa ii inveti pe altii si iti pregatesti cele necesare

02
Alege un partener

Alegi din lista cu participanti pe cei cu care vrei sa faci schimb de indemanari

03
Stabileste detaliile intalinirii

Stabilesti direct cu ei detaliile intalnirii (locul si timpul schimbului de abilitati)

04
Faci fotografii

In timpul intalnirii faci fotografii sau mici filmulete care arata momentele esentiale ale intalnirii. Acestea vor fi trimise la MHB pentru a fi folosite in comunicarile sale, trimiteterea lor fiind acordul dat MHB de a le utiliza

05
Stabileste alte intalniri

La prima “colaborare” nu ai cum sa atingi performanta, insa , daca partenerii sunt de accord, poti sa stabilesti si alte intalniri de aprofundare a cunostintelor noi

06
Scopul este distractia

Nu uita ca principalul scop este distractia, buna dispozitie si extinderea cunostintelor despre domenii necunoscute pana acum

Entuziastii participanti

Dan Oprea

A avut nevoie sa termine Dreptul ca sa-si dea seama ca pasiunile sale sunt tenisul, muzica si artele vizuale . Este instructor si partener profesionist de tenis si Presedintele celei mai active asociatii culturale din Brasov, Depoul de Arta Urbana. Cu entuziasm doreste sa invete lucruri noi, sa-si testeze si descopere abilitatile si stie ca nimeni altul sa explice cum faci bine pe un teren de tenis folosindu-ti mintea si mai putin muschii.

Telefon: 0722 285 996
Mail: verdedeverde@gmail.com
Radu Croitoru

Violoncelist remarcabil, membru al Filarmonicii din Brasov si initiator al proiectului VlogOnCello, proiect creat din dorinta de a descoperi lumea din jur cu ajutorul violoncelului. Fiind foarte curios si dornic sa incerce cat mai multe, este deschis oricarei experiente noi care ii poate imbogatii abilitatile sau extinde pasiunile. Vrei sa inveti sa manuiesti un violoncel, poate chiar sa interpretezi ceva?

Telefon: 0729 796 513
Mail: raducroitoru1990@gmail.com
Gabriela Bularca

Este o pastratoare a datinilor si obiceiurilor si o maestra a mestesugului manuirii crosetei. Imaginatia si talentul sau au produs in ultimii ani mii de jucarii crosetate. In acelasi timp, este o foarte buna educatoare, in ateliere organizate de ea invatand multi copii si adulti cum sa transforme niste fire de lana sau acril in animalute sau personaje de basm. Vrei sa descoperi tainele muncii sale si crezi ca o poti invata pe Gabriela ceva nou?

Telefon: 0722 385 407
Mail: gabrielabularcaatelier@yahoo.com