Producatori

Brutaria artizanala Mama si fiica

Str Cometei 1A, Brasov
+40 (728) 057 352

O brutarie artizanala, de familie, care vinde prin comenzi online sau telefonice si livrare, prin grupul de FB ROMO Brasov sau direct la „ferestruica” brutariei. Fac produse de panificatie, de patiserie, de cofetarie dupa retete „de casa”

„Brutaria artizanala Mama si fiica este o afacere de familie care a luat fiinta pe 14 septembrie 2019 oficial, insa neoficial inca de cand imi observam mama si bunica gatind cu drag pentru familie. Dragostea pentru hrana curata se datoreaza dorintei de a ne hrani familia cu hrana curata si corecta, care acum s-a extins si la familia marita din care fac parte clientii constienti de ceea ce inseamna hrana, cu adevarat. In brutaria noastra avem produse de brutarie - patiserie, dar si de cofetarie, cu ingrediente proaspete, curate, obtinute de la producatori locali harnici si iubitori de ceea ce fac. Produsele sunt obtinute prin dospire lenta cu ajutorul maielei (apa + faina), pe care noi am crescut-o in ani. Ingredientele lactate folosite sunt proaspete, naturale, dand un gust de casa acestora. Faina provine din cereale macinate la moara cu pietre, ceea ce face ca painea, in special, sa aibe gustul de odinioara. Iubim natura, mediul si incercam sa nu-l impovaram inutil, ambaland produsele doar la nevoie si folosind mai ales ambalaje din hartie, carton, sticla. Paine cu suflet, pentru suflet!

Unde si cand livram?
Livrarile se vor face de luni - vineri intre orele 11.00 - 15.00 pentru comenzile facute cu 1 zi inainte,  pana la ora 18.00.

Costuri legate de livrare?
Livrarea este gratuita pentru o comanda mai mare de 50 lei in localitate, 100 lei inafara localitatii. Daca valoarea produselor nu depaseste aceasta suma, se va percepe o taxa de livrare de 5 lei in oras, 10 lei in imprejurimi.”

De ce recomanda Dan?

Paine consistenta si aromata, cozonaci, saratele, salam de biscuiti, placinte, fursecuri, cornulete, rulade... nu ma pot opri din enumerare si abia am numit cateva dintre produsele lor. Toate formele, gusturile si mirosurile copilariei, de la tine sau vecini, se regasesc in brutaria lor. Entuziasmul cu care ei le fac este depasit numai de entuziasmul cu care tu le consumi. Eu cel putin.