Servicii

Digital Brain

Str. Lungă, nr. 130, Brașov
0722 493 770

Agentie de publicitate full-service, infiintata in anul 2005, ce ofera servicii complete de productie publicitara, pornind de la dezvoltare web si publicitate on-line, servicii de grafica si design, pana la productie media si automatizari industriale.
"In 2005, Digital Brain intrat pe piata cu servicii de grafica/design, DTP si servicii fotografice, iar un an mai tarziu am facut pasul catre productie, initial, cu printuri indoor si servicii de imprimare textile prin sublimare (pionierat in acest domeniu), extinzandu-ne apoi cu productia de printuri outdoor, completata de inscriptionarile pe orice suport si servicii de montaj/colantare. Astazi, gama serviciilor oferite catre clienti este mult diversificata, in afara de printurile de mari dimensiuni pe orice suport putand oferi servicii de imprimare 3D, imprimari textile variate, masinarii diverse pe CNC, decupari si gravuri laser, servicii de proiectare si realizarea de automatizari industriale.
Serviciile pe care le oferim cuprind:
*          Productie Publicitara
*          Decoratiuni Interioare
*          Fotografie & Design
*          Solutii WEB ,,

 

De ce recomanda Carmen?

Lucram impreuna de multi ani, calitatea si promptitudinea lor sunt imbatabile. Apreciez foarte mult ca te sustin cu solutii cand esti in impas si au numeroase servicii ce te ajuta sa rezolvi totul intr-un singur loc. Multe dintre viitoarele proiecte MHB ii vor avea, cu siguranta, alaturi, fiind o agentie cu care ramai partener pe viata.