ONG

FIRM FOUNDATIONS ROMANIA – FFR


O fundatie, organizatie non profit care sustine si ajuta copiii si familiile roma dezavantajate sau discriminate de societate. Au proiecte in spital, pentru cei nou nascuti si abandonati de parinti, in orfelinate, dar si gradinita si after school in anumite zone.
„In 2004, noi, Sarah si Steffi, am rugat organizatia Hope for the Nations sa ia proiectul nostru de la spital sub aripa sa. In urmatorii patru ani, proiectul s-a extins, asa cum au facut-o si alte proiecte initiate de noi. In 2010, Hope for the Nations a avut ocazia sa se indrepte intr-o directie noua. In urma experientei acumulate lucrand cu HFTN, sosise timpul sa ne intindem si noi aripile si sa zburam.
De indata ce am stiut ca urma sa fim pe cont propriu, am avut sarcina dificila de a gasi un nume pentru organizatia noastra in doar o saptamana. Dupa ce ne-am gandit, ne-am razgandit si ne-am descurajat, am deschis devotionalul „Daily Hymns” la acea zi (9 februarie) si am citit imnul „How Firm a Foundation”, scris de Robert Keene. Imediat ne-a venit numele in minte: „Firm Foundations”. Vrem ca asociatia noastra sa fie neclintita in privinta principiilor lui Isus Hristos, fundamentul nostru fiind Sfanta Biblie care spune: „Eu te voi intari, te voi ajuta si te voi sprijini cu dreapta Mea izbavitoare”. Asociatia noastra este devotata ajutorarii saracilor, celor abandonati si a celor neajutorati.”
 

De ce recomanda Dan?

Pentru ca acesti oameni inteleg, asculta, fac. De peste 15 ani in spitalul de copii din oras, cei parasiti de parinti primesc atentie, ingrijire si imbratisari de la „straini”. Pentru ca multi dintre acesti straini vin „de peste mari si tari” ca sa ne mobilizeze si pe noi sa fim atenti la cei napastuiti de aproape.