oameni

Iulia Barbu


Artist fotograf ce reda stari si emotii umane. Personajele ei sunt preponderent copii si actuale sau viitoare mamici. Este o portretista talentata si sensibila.
„Cate putin din fiecare - asta primesc ori de cate ori declansez. Asta este ceea ce imi ofera fotografia. Trairile sunt dintre cele mai intense, de o diversitate uluitoare. Si uneori, contradictorii.
Pagina de fotografie dedicata prichindeilor si prichindutelor, celor ce se pregatesc sa devina parinti sau celor care stiu deja ce inseamna sa fi parinte, a aparut din dorinta de a darui. Va ofer un spatiu virtual prietenos in care veti (re)descoperi emotia maternitatii, inocenta din privirile copiilor, iubirea complexa si completa a familiei. Am reusit - pana acum - sa gasesc aliati in randul prichindeilor si, impreuna, sa ii transformam pe adulti in parteneri de joaca, relaxati si lipsiti de inhibitii. Cu drag, Iulia Barbu „
 

De ce recomanda Dan?

Fotografiile sale sunt povesti. Poti sa discuti mult despre fiecare. Cele cu bebelusi sunt terapie gratuita pentru orice zi in care simti ca ai nevoie de energie. O sedinta foto cu ea este ca o frantura de film romantic bun in care joci.