Restaurante

Pilvax

Strada Michael Weiss 16, Brasov
0268 475 829

O afacere completa, ca in vremurile de demult. Un han modern, care ofera cazare, mancare, cafenea si produse specifice culturii maghiare.
„Numele locului nostru a fost inspirat de celebra cafenea din Budapesta, care isi primeste oaspetii de atatia ani. In XIX. A fost o adevarata a doua casa pentru oaspetii care se intorc inca din secolul al XVI-lea.
Si noi vrem sa intalnesti fete frumoase si prietenoase in timpul sejurului tau si sa petreci cateva momente frumoase cu noi intr-o atmosfera intima, de familie.
Mancarurile noastre sunt inspirate de faimoasa bucatarie maghiara si transilvana. Nu puteti rata diferitele versiuni ale gulasului, ciorbei de peste, gustului filetului si bulionului de duminica al bunicii si galustelor de prune mereu asteptate.”
 

De ce recomanda Dan?

Ceea ce fac este cu pasiune din plin, cu dedicare completa si cu studiu atent inainte de orice pas. De aceea le iese atat de bine orice initiativa. Nici nu stiu unde sa-i incadram: la cazare, la mancare, la produse vandute prin grupul de FB ROMO Brasov?! Ei sunt bine oriunde.