Intreprinderi

SAKKA Business Club

Curtea Johannes Honterus 6, Ap. 1, Brașov
0731 260 138

Un club de afaceri care pune impreuna manageri, antreprenori si specialisti de succes cu cele mai bune idei, ajutandu-le in implementare si dezvoltare. Locul unde inveti de la cei care au reusit cum sa reusesti si tu.
„La SAKKA esti AKKASa
Si asta vreau sa fie pentru toti cei care ne viziteaza: un loc in care sa se simta confortabil, in care sa gaseasca solutii si oameni cu care sa impartaseasca interese comune. Nu de alta, dar orice poveste de succes incepe cu o cafea buna si cu un ,,se rezolva!"
SAKKA este o echipa,
formata din experti, strategisti, lideri de opinie, manageri. Dincolo de antreprenori, dincolo de specialisti in diferite domenii, cu totii suntem oameni. Cu visele si sperantele, dar si cu limitele noastre individuale. Singuri ne este greu sa razbim. Dar impreuna, ca echipa, putem fi de neinvins.
SAKKA este un business club,
locul in care ai acces la profesionist ghidul tau printre manageri si antrepenori de succes.
Conectam afaceri,
La Sakka Business Club conectam afaceri, relationam, facem schimb de informatii, de povesti de business. Conectam punctele - cum ne place noua sa spunem - intr-o linie dreapta, direct orientata spre succes.”
 

De ce recomanda Dan?

Energia si profesionalismul celei care a pus bazele acestui Club, Daniela Fülöp, imi dau convingerea ca foarte multi mici antreprenori care au idei stralucite vor putea sa le faca afaceri de succes in curand. Prin ea, totul se face cu drag de viata si entuziasm.