Cafenele

Tipografia

Str. Postavarului nr 1, Brașov
0722 373 090

O cafenea - hub cultural in care iti poti petrece intreaga viata frumos: mic dejun , lucrat in fata laptopului, intalniri cu prietenii, evenimente culturale diverse, discutii cu persoane publice. Un loc de unde seara pleci entuziasmat si abia astepti dimineata ca sa revii.
„Situata in centrul vechi al orasului, la intersectia dintre strazile Diaconu Coresi si Postavarului, Tipografia este un loc confortabil unde puteti petrece prima jumatate a zilei socializand la micul dejun si la cafea sau puteti aduce laptopul pentru o sesiune de lucru linistita. Seara va puteti bucura de evenimente, inclusiv lansari de carti, degustari de produse, proiectii de filme de arta, concerte de muzica live (rock, blues, soul, jazz, funk sau muzica clasica). Tipografia gazduieste, de asemenea, intalniri cu personalitati notabile locale si nationale, productii teatrale, petreceri, expozitii, spectacole, conferinte de presa, lecturi de poezie etc.”
 

De ce recomanda Dan?

O cafenea culturala asezata in inima orasului, care s-a „creat” prin toate evenimentele gazduite. Nu poti sa mentionezi Brasovul si sa nu te gandesti imediat la acest loc incredibil, parte din tot ce se intampla frumos in oras.