Producatori

Dealurile Mărtănuşului

0722 349 192

O familie frumoasa care a lasat capitala pentru o viata mult mai sanatoasa dintr-un sat din Transilvania. Muncesc mai mult ca inainte dar sunt multi mai fericiti. Si impart asta cu toti cei care vor dulceturi, gemuri, sucuri, zacusca facute dupa retetele bunicilor lor. Vanzare online si prin grupul de FB ROMO Brasov.
„Este de fapt o invitatie de a trai si manca sanatos. Totul a pornit de la petrecerea timpului liber la casa parinteasca din ardeal si cu timpul am incercat sa impartasim bucuria de a trai intr-un mediu sanatos si prietenilor. Si din dorinta de a nu ne mai intoarce lunea dimineata la servici niciodata, s-a nascut ideea “ Dealurile Martanusului “.

Sigur ca viata nu poate fi un concediu prelungit si viata la tara nu este asa cum multi cred, mai ieftina. Este insa sigur mai sanatoasa. Iar sanatatea ei o putem imbunatati mereu, fiind atenti la ce mancam.
Intr-o vacanta de vara, dupa cateva plimbari pe Dealurile Martanusului, ne-am intors acasa avand cosurile pline de afine de padure. Si le-am facut dulceata. Si am servit musafirii, prietenii, rudele si toti cunoscutii. Si le-a placut, au mai cerut, le-am pus si la pachet. Nu vrem sa facem reclama negativa produselor din magazine si sa pretindem ca nimic nu e cum facem noi. Dar nimic din magazine nu e asa cum facea mama sau bunica, asta e sigur. Si cand am inteles ca mamele si bunicile noastre au cautare, am facut o nebunie. Am fugit din Bucuresti si nu ne-am mai intors la servici. Dar este binestiut faptul ca totul se plateste. Iar pretul platit de noi este multa, multa munca. Pentru ca voi sa va bucurati de bunatatile pe care le faceau odinioara bunicii nostrii, iar noi sa nu ne mai intoarcem niciodata lunea la servici. Steluta si Horia Fenechiu, Martanus”
 

De ce recomanda Carmen?

In primul rand datorita gustului foarte bun al produselor. Apoi, al admiratiei pe care o am pentru acest cuplu curajos, care , cum spun si ei, nu au mai vrut sa se intoarca luni dimineata la lucru din zona lor de vacanta. Acum traiesc si muncesc acolo.