Servicii

Pebs

Str. Republicii 39, Brasov
0368 005 448

Pebs Concept prezinta o gama larga de produse de design, lucrate de artisti locali si mici producatori. Iata ceea ce poti gasi in magazinul nostru: bijuterii de argint, textile, portelan, cosmetice 100% naturale, cianotipii, produse de piele, ilustratii botanice si bineinteles, Colectia Ierbar. Plus editia limitata de aur 14K - design adela cremene.
Pebs a luat nastere din dragostea pentru natura si dorinta de a participa la conservarea ei, bijuteriile noastre contribuind la constientizarea si punerea in valoare a florei Romaniei. Conceptul nostru are la baza identificarea plantelor si conservarea acestora in rasina, ca intr-un chihlimbar, pe bijuterii de argint si alama, lucrate de adela cremene. 

Deasemenea, incurajam si invitam alti designeri sa colaboreze cu noi, prin expunerea lucrarilor acestora in magazinul nostru.

De ce recomanda Dan?

Asa lucruri faine si atmosfera buna au in magazin, ca uneori, chiar daca nu cumpar, dau o tura printre obiecte si mi se schimba starea de spirit imediat. Toti cei trimisi la ei, de-a lungul timpului, mi-au spus ca au simtit aceasi placere. Adevarul este ca nu poti sa pleci fara sa iei ceva de la ei, ti se lipesc pur si simplu de suflet.