oameni

Petra Acker & The Band

0722 660 618

Interpreta si compozitoare ce canta in ultimii ani impreuna cu fratele sau si alti doi muzicieni, neincadrabila intr-un stil anume deoarece jongleaza cu usurinta si placere intre multiple genuri muzicale. Familia sa este indisolubil legata de muzica, mama sa a infiintat ansamblul instrumental vocal Canzonetta, iar fratele sau, un basist foarte bun , este parte din multe proiecte ce exploreaza noi teritorii sonore.
,, Ne consideram si parte din scena locala de jazz, dar nu numai. Ceea ce cantam este mai greu de definit pentru ca nu este mainstream, dar nu este nici underground. Cred ca ar trebui sa existe un termen nou care sa incadreze stilurile pe care le abordam.
Eu sunt deja implinita ca artist si, direct proportional, ca om, din urmatoarele motive, si mult mai multe de atat: primesc un feedback foarte fain de la oamenii care ma asculta si imi inteleg muzica si mesajul, pentru ca ma intalnesc constant cu oameni minunati care ma inspira, pentru ca ma identific cu arta mea, viata mea e interconectata cu muzica mea, ceea ce mi se pare un lucru minunat.
Pe langa toate acestea, am avut multe intalniri cu artisti internationali foarte buni, inspirati si motivati, din care s-au nascut colaborari permanente, am libertate de exprimare si ajunge deja la suficienti oameni sa pot spune ca pot schimba un pic ceva pe lumea asta in mai bine.

Tot ce se intampla e spre bine. Cat timp o sa am credinta asta, o sa ma simt implinita. Keep the flow if you believe in what you know!"
 

De ce recomanda Dan?

Admir deschiderea lor catre diversele zone muzicale, creativitatea cu care se misca de la jazz la gospel, funk, electro, RnB si altele. Vocea sa se moduleaza cu usurinta si o ascult cu foarte mare placere, chiar si atunci cand nu este neaparat genul de muzica favorit.