Restaurante

Pizza Roma

Piata Sfatului 6, Brasov / Str Republicii 16, Brasov
0720078257

Este una dintre cele mai vechi pizzerii din Brașov, unde pizza, pastele si deserturile se fac după rețete originale italiene, iar bucatarii sunt specializați în Italia, la Roma, având o experiență de 20 ani. Ingredientele sunt de cea mai bună calitate fiind, în general, din import.
Dispunem de doua locatii:

Pizza Roma 1 este situata in Piata Sfatului, cu vedere spre Muzeul de istorie si Biserica Neagra, cel mai important punct de interes turistic din Brasov. Aici au loc spectacole, targuri si concursuri de larg interes, avand capacitate de 60 locuri si o terasa de 80 locuri.
Pizza Roma 2, situata pe strada Republicii nr. 16, in acelasi decor medieval al centrului istoric, are o capacitate de 60 locuri si o terasa de 80 locuri.
 

De ce recomanda Dan?

Sunt clientul lor de multi ani si le gasesc doua calitati pentru care voi continua sa merg: produsele sunt foarte bune, le-am incercat pe toate, iar localizarea in inima orasului , cu privelistea catre cele mai reprezentative puncte ale sale , imi creaza o stare de liniste si apartenenta la vechiul Brasov.