Restaurante

Pizzaiolo Brasov

Str. Mihai Viteazul 166A
+40 (741) 630 753

Un local in care te joci cu gusturile si preferintele in materie de pizza, paste si alte cateva lucruri ce le pot acompania si de unde pleci gandindu-te deja la ziua cand o sa revii.

„Acum multi ani, cand proiectul FatzaDa era la inceput, tot la inceput era si povestea existentei acestui loc cu o pizza de-ti lingi degetele de buna ce este!

Aveam voluntari ai proiectului, care lucrau intreaga zi. Stiau de la inceput ca nu se pot astepta la vreo recompensa a efortului lor. Insa Adrian Sosin, voluntar si el, a zis ca nu se poate sa stam nemancati o zi intreaga si ne-a adus in Piata Sfatului cateva cutii din care ieseau aburi cu un miros ce ne-a dat chef de pauza. Continuarea...... o banuiti. De atunci, de fiecare data cand am avut voluntari la un proiect al Depului de Arta Urbana, cel putin una dintre mese a fost cu pizzele inegalabile de la Pizzaiolo. Aproape ca am dezvoltat un reflex: voluntar-munca-pizza!”   Dan Oprea

Pizzaiolo este locul unde, de aproape 15 ani, preparam cea mai buna pizza la cuptor cu lemne dupa modelul traditional italian: forma rotunda cu blat subtire, dintr-un aluat preparat si lasat la dospit peste 24 de ore, acoperita cu un sos de rosii pregatit in casa. Aluatul este intins cu maiestrie si multa pasiune de catre mainile pricepute ale pizzarilor nostri. Totul se face pe loc, imediat ce primim comanda de la clientii nostri.Iar apoi, imaginatia intalneste preferintele si gusturile fiecaruia dintre noi… alegeti aici 27 retete de pizza din meniu, dar si cele mai faine toppinguri pentru a va crea propria pizza cu personalitate? Magia apare in cuptorul cu lemne unde gusturile se unesc si se desavarsesc perfect intr-un rezultat spectaculos, dar mai ales delicios.
Nu ne oprim insa la pizza, Iolo este mai mult de atat. Pentru ca multe alte bunataturi se prepara in bucataria noastra. Paste, cartofi copti, salate, meniuri si deserturi savuroase. Proaspete, dupa retete originale si cu ingrediente naturale. Totusi, trebuie sa recunoastem ca, inainte de toate, cele mai bune ingrediente ale preparatelor de la Pizzaiolo sunt bucuria si pasiunea noastra de zi cu zi.” Pizzaiolo

De ce recomanda Dan?

Nu doar iti astamperi foamea sau pofta, acesta este un loc in care explorezi tot ce poate fi mai satisfacator pentru papilele tale. Pizza la cuptor cu lemne fac multi, dar ca aici... nicaieri. Italia este departe, nu ajungi usor. Dar daca vrei sa vizitezi Italia pentru pizza... atunci nu mai ai de ce sa pleci, mergi la PizzaIolo!