Locuri deosebite

Vila Katharina

Str. Poarta Schei no. 20, Brasov
0771 060 378

Plasata in inima medievala a Brasovului, Vila Katharina 4* este o bijuterie arhitectonica a secolului XVIII, restaurata fidel pana la cele mai mici detalii ale zugravelii initiale si readusa la viata sub forma unui boutique hotel.
„Odata ajuns aici, te vei bucura de aerul nobil al camerelor mobilate in stil Biedermeier si Art Deco si te vei reintoarce in timp prin atmosfera unei case elegante si sofisticate din trecut, atinsa totusi de confortul prezentului.
Avem grija de oaspetii nostri, dar si de producatorii locali, asa ca delicioasele mese de mic dejun sunt preparate din produse bio, iar servirea se face a la carte.
Una dintre variantele de mic dejun se serveste in camera, pe tavi argintate, iar vesela contine mici surprize pentru iubitorii de arta – piese delicate si valoroase din portelan Zsolnay, Herend sau Rosenthal.

Am strans in magazinul de suveniruri istorie si obiecte cu povesti fel-de-fel, pentru ca oaspetele nostru sa poata intoarce in timp, iar atmosfera trecutului sa-l insoteasca si acasa.
Argintarie, ceasuri vechi, tablouri, covoare persane, portelan fin, haine brodate de mana. textile traditionale dar si obiecte contemporane, potrivite pentru cadouri deosebite.

Si pentru ca din niciun cadou n-ar trebui sa lipseasca ciocolata, drumetii ajunsi la noi vor putea gusta si oferi cadou ciocolata casei: praline delicate, preparate manual din ciocolata cu lapte, caramel si nuci crocante, proaspete si fara conservanti, in forma de inima alba (in amintirea Katharinei) si neagra (simbolizand umbra intunecata a lui Vlad Tepes).”
 

De ce recomanda Bernhard?

Oricate zile decizi sa stai in acest micut hotel cu trei camere este un rasfat al tuturor simturilor. Amenajarea exceptionala a camerelor, micul dejun delicios, magazinul cu cadouri deosebite si gazdele extrem de primitoare ii lasa oricarui oaspete o amintire memorabila. Legenda Katharinei aduce un plus de emotii noi.