Agrement

AcroFly Brasov

Strada Bunloc nr. 185, Sacele
0746 346 374

Club Sportiv afiliat la Federatia Aeronautica Internationala care a adus impreuna cei mai buni piloti inca din anul 2004 si sunt specializati in instruirea viitorilor piloti si in zborul cu parapanta in tandem.
,,Instructorii/pilotii nostri de tandem, zboara numai cu echipamente de ultima generatie, verificate si certificate conform DHV/ LTF/ EN, deoarece siguranta pasagerilor nostri este esentiala. Pilotii sunt licentiati in zborul cu pasager de "Asociatia de Zbor Liber din Romania".
           Cu respect reciproc in cadrul echipei noastre, atingem maxim in calitate si minimalizam orice risc. Efectuam zboruri in tandem cu parapanta din pasiune. Avem incredere unii in ceilalti, muncim in echipa pentru un produs de calitate superioara si ne dezvoltam standardele de lucru in mod consecvent si constant.
           Lucram intr-o maniera ecologica pentru a ne pastra si a proteja resursele naturale pentru generatiile viitoare. Scopul nostru este ca fiecare oaspete care ni se alatura sa plece cu respect si apreciere mai mare pentru valoarea naturii."
 

De ce recomanda Dan?

Imi place echipa de instructori, sunt oameni faini, veseli, care te fac sa te simti foarte bine cu ei, chiar daca nu esti un parapantist. Te simti in siguranta, nu fac imprudente si, in acelasi timp, simti din plin placerea zborului. Pana si detaliile tehnice iti sunt explicate cu umor si entuziasm.