oameni

Bernhard Moestl

Str. Castelului 126, Brasov
0753 466 291

Lector si conferentiar in cinci limbi, fotograf, scriitor de best sellers, maseur medical certificat, calator, cetatean de 20 de ani al Brasovului, fascinat de buddhism, Zen si arte martiale, personalitate ce si-a pus amprenta asupra fiecarui loc in care a trait si fiecarei persoane cu care a dialogat.
»Un european cu gandire asiatica«

Timp de multi ani, Bernhard Moestl, a trait o viata autodeterminata dar si responsabila. Condus de dorinta de a vedea lumea, a absolvit pregatirea ca fotograf profesionist, pe care a finalizat-o cu examenul de master, lucrand apoi ca maseur medical certificat. Ulterior, el a calatorit in jurul lumii ca fotograf, jurnalist si ghid turistic. Insa, adevarata lui dragoste, a fost intotdeauna continentul asiatic. Timpul petrecut alaturi de legendarii calugari din Shaolin, cu care Bernhard Moestl are inca o prietenie profunda si astazi, a avut un impact puternic asupra lui. In muntii sfinti ai Chinei a intalnit pentru prima data un mod de gandire care i-a influentat semnificativ viziunea asupra vietii. Astazi, Bernhard Moestl se simte acasa in ambele culturi. Un »european cu gandire asiatica«, asa cum l-a numit Jian Wang, el este un mediator intre aceste doua lumi atat de contradictorii.

Numele chinezesc 莫 愽汉 Nascut 13 martie 1970 Locul nasterii Viena Zodia Pesti Ascendent Scorpion Zodiacul Chinezesc Caine Inaltime 187 cm Resedinta actuala Brasov (RO) Profesii invatate Fotograf, Medizinischer Masseur Alte profesii Scriitor, Lector, Ghid turistic Limbi straine vorbite Engleza, Romana, Turca, Chineza, Franceza Talent cel mai mare Vorbi liber tari vizitate 121 Club Rotary Wien-Hietzing Carti publicate unsprezece Editii in limbi straine opt Carti vandute aproximativ 1.200.000 de exemplare Editura Droemer Knaur Companie SC Brainworx Europe SRL
 

De ce recomanda Dan?

Fiecare intalnire cu Bernhard este, pe de o parte, o provocare, prin subiectele si directiile conversatiei, dar si o meditatie linistitoare si revelatoare prin prezenta sa echilibrata si inteleapta. Iar cartile sale sunt ca o culegere de invataminte primite la prima mana, de cel care le-a experimentat sau inteles direct. Singurul regret acum este ca nu sunt traduse in romana mai multe dintre cartile sale.