ONG

Engage Brasov

Str. 15 Noiembrie, nr. 69, Etaj 2, Brașov

ONG implicat, pe de o parte, in proiecte de educatie a copiilor cu risc de abandon scolar si, pe de alta parte, de sustinere a unor mici intreprinzatori cu posibilitati financiare reduse de a porni o mica afacere de familie. In acelasi timp, voluntarii asociatiei beneficieaza de instruire in lucrul pe aceste arii de activitate.
„Poate ca ai intrebari mari. Noi credem ca exista raspunsuri mari. Totusi, de multe ori, atat intrebarile cat si raspunsurile raman la stadiul de idei. La ENGAGE dorim sa conectam ideile noastre cu realitatea. Pentru noi aceasta inseamna ca tot ceea ce facem este influentat de credinta noastra. Nu consideram ca ideile trebuie separate de realitate. Noi credem ca acestea doua se intrepatrund. Speram ca ne vei insoti in aceste momente captivante unde gandurile si munca noastra sunt impartasite, o perspectiva integrata este prezentata, iar tu decizi mai departe ce vrei sa faci cu ea.”
 

De ce recomanda Dan?

Sunt implicati cu seriozitate si responsabilitate in proiecte pe termen lung, cu efecte majore asupra comunitatilor cu care lucreaza. In colaborarile pe care le-am avut m-am molipsit cu energia lor pozitiva si creativa si ii voi sustine in toate actiunile lor , mai ales culturale.