Agrement

I Dance You

0726 689 713

Un proiect care mișcă oamenii. Din 2016 prin intermediul performence-urilor, a atelierelor de dans și a altor evenimente speciale, I Dance You ! își propune să ajute lumea prin dans. In timp, a devenit o comunitate locala de copii si adulti din medii diferite care se exprima printr-o manifestare comuna.
„Te invit sa iti descoperi dansul. Dansul care este deja acolo. Este in interiorul si in jurul tau; este suma trairilor tale. Odata ce il simti, te adaptezi usor situatiilor, devii flexibil, devii mai intelegator.
La ateliere cream impreuna un spatiu in care nu exista rigori, pasi corecti sau greseli. Un spatiu liber de presiunea judecatii si a competitiei, in care esti ghidat sa devii constient de corpul tau, sa te observi si sa te deschizi comunicarii cu tine si cu ceilalti dansatori.
Fiecare atelier este creat de oameni si de momentul prezent. Astfel, atelierele I Dance You sunt personalizate in functie de dinamica si nevoile grupului. Ele nu se repeta, mereu se creeaza experiente noi in si prin dans. Ca participant, faci parte din aceasta creatie, devii co-creator al atelierului. Inveti sa te exprimi creativ, sa capeti incredere in tine si sa iti asumi un act artistic.
Explorezi posibilitatile de dezvoltare personala si de interactiune pe care dansul ti le ofera prin:
- exercitii corporale menite sa te detensioneze muscular si emotional;
- exercitii de improvizatie prin care te exprimi spontan;
- tehnici din dans terapie prin care te conectezi cu tine si te cunosti mai bine;
- crearea unui spatiu confortabil si protector in care poti fi tu;
- lucrul cu un grup de oameni care te sustin si alaturi de care creezi si inveti.”
Anamaria Guguian

 

De ce recomanda Dan?

Imi place starea pe care AnaMaria o are permanent si care este contagioasa. Imi place comunitatea pe care magnetismul ei a atras-o. Imi place metoda de manifestare a corpului pe care ea o preda.