Servicii

LEIA – Centrul de Terapii

Calea Bucuresti 52, Parter, Brasov
0771 423 197

Centrul de Terapii Leia, urmareste implementarea unor tehnici de medicina integrativa pentru prevenirea si tratarea pacientilor.Tratarea personalizata a acestora este abordata prin mijloace ale medicinei moderne/conventionale in combinatie cu mijloace ale medicinei complementare.
„Indiferent de natura situatiei dumneavoastră, ca va confruntati cu probleme fizice sau emotionale, noi va stam la dispozitie si imbratisam ideea de a va oferi suportul necesar.
Obiectivul nostru este sa devenim un centru de terapii care atrage, recompenseaza, si pastreaza relatii de colaborare cu cei mai buni terapeuti. Abordarea noastră proactivă la dezvoltarea celor mai bune practici de afaceri și promovarea unor metode de tratament eficiente ne va ajuta să ne atingem scopul cu succes.
Suntem in permanenta cautare de noi colaboratori, organizam evenimente si seminarii de specialitate, pentru a deservi cat mai bine comunitatea de care apartinem. Suntem focusati pe extinderea si imbunatatirea serviciilor pe care le oferim, pentru a ne asigura  că beneficiați de servicii de excelență, personalizate, menite să vă aducă confort în plan fizic, mental și spiritual.”
 

De ce recomanda Bernhard?

La inceput m-a impresionat povestea emotionanta si frumoasa care a generat deschiderea acestui spatiu al bucuriei, cum imi place sa-l numesc. Apoi, cunoscandu-i pe cei care lucreaza acolo, beneficiind de cunostintele unora dintre ei, rezolvandu-mi diverse aspecte de sanatate care functionau deficitar, m-am atasat de ei si ii simt ca o familie extinsa. Mi-ar placea ca fiecare om sa aiba ocazia sa beneficieze, macar putin, de ceea ce ofera Centrul Leia.