Cafenele

La Casa De Turta Dulce

+40 (766) 609 990

Un laborator de dulciuri care vinde prin doua cofetarii proprii si prin magazinul online. Pornind bineinteles de la turta dulce, oferta de produse de cofetarie si patiserie este foarte variata, foarte decorata si adictiv de gustoasa.

Un fost corporatist care in 2015 a pornit mixerul si cuptorul, iar miresmele fermecatoare au inceput sa dea tarcoale laboratorului La Casa de Turta Dulce. Costumul de director de multinationala a fost inlocuit de basca rosie, primita cadou de la bunul si mult-asteptatul Mos Craciun, cand toata aceasta minunata poveste era doar un vis… un vis frumos. Usor, usor basca pe care falnic sta scris: La Casa de Turta Dulce, un vis devenit realitate. Cristi V a devenit alaturi de omulet (cel cu basca rosie fireste) laitmotivul povestii lor. Dupa 6 luni au deschis prima cofetarie, cea de pe str Lunga, iar dupa inca un an si jumatate pe cea de-a doua pe str. Carpatilor la nr-ul cu noroc pentru ei 13.

Prajiturim cu dragoste si pasiune si bineinteles cu ingrediente 100% naturale. Totul a inceput cu un vis, cu un vis mare. Acest vis era atat de mare incat cu greu poate fi descris… In vis se facea ca un omulet cu basca rosie pregatea de zor unele dintre cele mai alese deserturi pentru tine, dragul nostru prieten. Punem suflet in tot ceea ce prajiturim pentru ca experienta ta sau a celui care primeste cadoul de la tine, dragul omuletului cu basca rosie, sa fie una yummy, adica extraordinara.

De ce recomanda Dan?

Entuziamul si pasiunea lui Cristian, felul sau vesel de a lucra si interactiona cu clientii sunt molipsitoare. De la el nu cumperi numai dulciuri produse cu ingrediente curate, naturale , ci si veselie si buna dispozitie. In fata dulcegariilor produse de ei stai mult si bine pana reusesti sa te hotarasti ce vrei , ca sa nu pleci cu tot magazinul in sacosa. Iar apoi incepe carnavalul papilelor gustative! Eu cand vreau sa ma rasfat, merg la una dintre Casutele de Turta Dulce.