Cafenele

NOLA Coffee

Hans Benkner 6 si Iuliu Maniu 17, Brasov
+40 (723) 046 895

Un magazin de cafea unde aceasta ajunge cruda si nevinovata si se transforma sub retetele magice ale preparatorilor intr-o bucurie a simturilor, cu arome si gusturi neasteptate. Acestea te plimba prin natura, in asocieri mai putin previzibile , iar denumirile fac cu tine o lectie de geografie a emisferei sudice.
„NOLA coffee shop isi propune sa bucure pasionatii de cafea proaspat prajita, sa aduca in permanenta origini de cafea arabica proaspete, noi, care incita curiozitatea si sa le abordeze corect. Am inceput in 2015 sa prajim cafeaua in Brasov in pravalia “Croitoria de cafea” amenajata comod intr-o fosta croitorie de pe strada Iuliu Maniu nr.17.
Gama de cafea arabica de specialitate proaspat prajita “NOLA” reprezinta maturitatea atinsa in domeniul prajirii cafelei la care am ajuns prin exercitiu si experimentare in toata perioada de la deschiderea prajitoriei pana acum.
Iubesc ceea ce fac si imi doresc sa impartasesc rodul pasiunii mele cu voi, sa parcurgem impreuna frumosul si generosul univers de gust al cafelei proaspat prajite de specialitate.
Cafeaua arabica de specialitate NOLA este:
Proaspat prajita - are mai putin de 2-3 saptamanai de la data prajirii
Recolta recenta - este depozitata la trader maxim 2 luni si livrata in conditii optime de transport in prajitorie
Selectionata de specialitate
Prajita omniroast - un grad de prajire adaptat mai multor metode de preparare care pune in evidenta aciditatea naturala a originii de cafea arabica dar si corpul alaturi dulceata acesteia
Prajita corect- nu arsa!”

De ce recomanda Dan?

Am multi prieteni cititori si bautori de cafea. Nu de orice carti si nu de orice cafea. Ce cadou mai potrivit poti sa le faci acestora , daca nu o carte din gama lor de preferinte si un plic cu cafea de la Nola. Dupa aceasta actiune am primit critici ca mai mult sorbeau din licoarea neagra decat dadeau paginile cartilor. Asta spune cam totul, nu?