Restaurante

Pizzeria della Nonna

Str Doctor Ioan Cantacuzino Nr. 1, Brasov
0268 969

In inima Brasovului gasesti cea mai buna pizza in stil italian din oras, preparata la cuptor cu lemne. Se poate servi atat in interiorul localului, cat si pe terasele deschise pe toata durata sezonului estival. Pizzeria della Nonna face fata cu succes provocarii de a fi o gazda buna. Spatiul de servire agreabil si, mai ales, amabilitatea personalului, transforma o simpla masa intr-o experienta culinara desavarsita.
"Cu o oferta bogata de sortimente de pizza, minuturi, salate, bruschete, produse de post, deserturi, Pizzeria della Nonna a devenit un punct de reper in domeniul serviciilor locale. Si daca diversitatea nu va convinge, avem un motiv in plus sa ne vizitati: produsele ,,della Nonna" sunt pregatite din cele mai proaspete ingrediente, atent selectionate de bucatarii nostri. Iar daca drumul pana la noi vi se pare lung, nu ezitati sa ne contactati telefonic pentru o livrare la domiciliu. Comenzile dumneavoastra, indiferent de sortimentul de mancare pe care doriti sa-l serviti, vor fi livrate la domiciliu in cel mai scurt timp.

Renumele actual l-am castigat prin calitatea preparatelor si diversitatea pe care o oferim. Respectul clientilor l-am castigat si il pastram datorita profesionalismului de care dam dovada, atentiei in servire si pasiunii depuse de bucatarii nostri in prepararea felurilor de mancare. Si, nu in ultimul rand, datorita preturilor corecte pe care le practicam, oferind placeri gastronomice la preturi accesibile tuturor."

De ce recomanda Dan?

Nu stiu ce sa mentionez ca principala atractie pentru mine: atmosfera foarte placuta, gustul minunat al tuturor produselor sau felul prietenos al personalului de a interactiona cu clientii! Revin cu placere si reusesc mereu sa ma surprinda cu cate o noutate.