Diverse

Bacania dulce

str. Baba Novac, nr. 8, Brasov
0720 499 893

Producator si vanzator de delicii diverse din bucataria noastra. Varietatea este atat de mare, ca orice persoana rezoneaza cu cel putin cateva produse, garantat. Au o casuta de vis unde rasfatul este maxim, dar vand si online si prin grupul de FB ROMO Brasov.
„Bacania dulce s-a nascut din dorinta de a darui bucurii dulci celor din jur.
Pasiunea pentru deserturi savuroase ne-a calauzit pasii spre descoperirea gusturilor speciale de odinioara.
Pas cu pas, am reusit sa reproducem unele dintre cele mai indragite deserturi pe care le stim de la mama sau bunica si in acelasi timp am tinut pasul cu noutatile din domeniu, punand la dispozitia clientilor nostri posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de produse.
 Lucram transparent in privinta ingredientelor pe care le folosim, si pentru ca cei mai multi dintre clientii nostrii sunt prichindei, dorim sa le oferim rasfatul unor dulciuri facute cu grija. Partenerii nostri dragi, producatorii locali, au rezonat rapid cu ideea noastra de a conserva pe cat posibil gustul acela bun, traditional, astfel ca ne sunt alaturi oferindu-ne materii prime de calitate.
Casuta in care ne-am gasit culcus ne-a dat posibilitatea sa transpunem viziunea noastra intr-un loc calduros, primitor, deschis si interactiv. Ai posibilitatea sa iti iei un ragaz la o masa, sa te plimbi in tihna de la un raft la altul sau sa te bucuri de soare in gradina noastra care te face sa te simti mai degraba in vizita la cineva drag, decat la terasa unui local.
Noua ne place sa credem ca am creat un loc magic. De ce? Pentru ca orice client care ii trece pragul, se transforma intr-un prieten de suflet.”
 

De ce recomanda Carmen?

Tot ce ti-a lasat gura apa in bucatariile familiei, altor rude, prietenilor, ei au reconstituit si produc cu bucurie si pasiune. Recompensa lor cea mai mare este expresia de fericire de pe fetele clientilor. Este imposibil de ascuns.